Joventut i ansietat en temps de Covid

La Covid 19 ha tingut nombroses conseqüències a nivell econòmic, laboral i social. I ha afectat, també, a diferents col·lectius. 

Sense dubte, un col·lectiu molt afectat,  és el de la joventut. Una joventut que s’ha enfrontat a dos crisis. L’anomenada generació perduda, està immersa en una crisi on predomina: el treball precari, la no enmacipació i sense alternatives d’oci. 

Aquesta mal anomenada generació perduda, s’enfronta actualment a una pandèmia provocada per la Covid-19.  L’altra segona crisi que l’afona encara més. 

Ansietat i estrès: conseqüències directes del coronavirus 

Sentir estrès i ansietat en silenci és una conseqüència directa provocada pel coronavirus. La situació laboral s’ha complicat, l’àmbit acadèmic es va abandonar i ara no s’ha recuperat del tot i en molts casos, relacions familiars i sentimentals s’han trencat. 

És el moment de parlar i naturalitzar el que passa als jóvens i expressar sense temor l’ansietat que estan patint i com posar-li remei.

Com posar solució a l’ansietat en temps de Covid 19?

Donada esta situació, des de Joventut Precària hem organitzat una xerrada on-line amb una psicòloga especialista en la matèria: Paula Castejón.

Paula Castejón es una psicòloga especialista amb la que tractarem temes vitals com l’estrès, l’ansietat i problemes que a la joventut està sentit ara mateix. 

Xerrada On-line: Et va a interessar i molt

Aquesta xerrada on-line tindrà lloc: 

✅ Dilluns 21 de desembre a les 18:00 hores. 

📝 Inscriu-te en joventutprecaria@gmail.com.

Hem de ser valents i apostar per un món on es tinga una bona salut emocional. Ara més que mai, ens necessitem! 

Joventut Precària, està amb tu! 

Si vols veure la xerrada, et deixem l’enllaç ací.